+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

Új Eurol Motorolajok

Megérkezett két új fejlesztésű motorolaj az új Eurol kínálatából az Eurol Elance 5W-30 és az Eurol Protence 5W-30 GEN II!

Eurol Elance 5W-30

  • Teljesen szintetikus motorolaj, ACEA C3/C2 és Renault RN17
  • A legújabb Renault RN17 gépgyártói szabványt teljesítő motorolaj

Az Eurol Elance 5W-30 teljesen szintetikus nagyteljesítményű motorolaj benzin és dízel üzemű gépjárművekhez. Az Eurol Elance 5W-30 rendkívül stabil kenőanyagfilmet biztosít hidegindításkor, és magas hőmérsékleten is stabilitást biztosít a nehéz üzemű, terhelés alatti vezetési körülmények között (autópálya és városi forgalom). Az olaj gyorsan képes áramolni és kenni a kritikus alkatrészeket, megakadályozva a kopást kialakulását és biztosítva a motor megfelelő védelmét.

 

Eurol Protence 5W-30 GEN II

  • Teljesen szintetikus motorolaj, Opel GM dexos1 Gen2
  • A legújabb GM gépgyártói szabványt teljesítő motorolaj

Az Eurol Protence 5W-30 GN II egy teljesen szintetikus motorolaj a személygépkocsik benzinmotorjaihoz. Ez az olaj katalizátorokkal, turbófeltöltős motorokkal és közvetlen befecskendező rendszerekkel felszerelt autókban használható, ahol a GM Dexos 1 Gen 2, API SN (valamint SJ, SL és SM) vagy ILSAC GF-5 (valamint GF- 2, -3 és -4). Az Eurol Protence 5W-30 GN II rendelkezik a második generációs Dexos1 specifikációval, amely jobb járműteljesítményt biztosít, valamint hatékonyan megakadályozza az alacsony fordulatszámú előgyújtást (LSPI), különösen a kis henger űrtartalmú, turbófeltöltésű motorok számára.

Facebook Linkedin