+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

Hengst Szűrőtechnika a Lavinánál

Sikeres partnerkapcsolatok – Referenciák

Több mint 150 mérnök dolgozik a Hengst fejlesztési osztályán folyamatosan a jövő technikai fejlesztésein. A tapasztalataik és előremutató kreativitásuk nemzetközileg keresettek az autó és a motor gyártók, valamint az ipari és környezetvédelmi technológiai cégek körében. A hosszú távú együttműködés alapja a partnerség, ez biztosítja, hogy az ötleteket át tudják alakítani a kreatív megoldásokká – a műszaki elvektől kezdve és fejlesztésen át a sikeres sorozatgyártásig így lehet létrehozni a legkorszerűbb rendszereket.Így vannak ezzel a MAN-nál is.

A hosszú motor élettartamért

Olajpára leválasztó

Olajpára szeparátorok szerves részét képezik a forgattyúsház szellőztető rendszernek, és különválasztják a gáz-és folyékony összetevőket. A kinyert olajat, visszajuttatják az olajrendszerbe illetve a tisztított levegőt visszavezetjük a szívórendszerbe.

Az olaj köd szeparátor úgy lett tervezve, hogy megfeleljen az adott motor állította követelményeknek, úgymint az eltávolítandó a részecskék méretétől, a változó átáramlási mennyiségtől és a olaj mennyiségétől a rendszerben. Az alacsony nyomásveszteséget is garantálni kell, hogy biztosítsa a folyamatos vákuumot a forgattyúházban bármilyen üzemi körülmény között. Ez a nyomás veszteség vezérli a különálló vagy integrált nyomásszabályozó szelepeket. Rendszereket speciális hevítéssel fejlesztettek motor működéséhez rendkívül alacsony hőmérsékleten.

Az olajpára leválasztó működési minősége közvetlen hatással van az égésfolyamatra és az olajfogyasztásra a motorban.

Optimális védelem a hűtőrendszernek is

 

Vízszűrők

A Hengst vízszűrők optimális védelmet nyújtanak a motor hűtési rendszeréhez. A szűrőknek két fő funkciója van: az először is kiszűrni az üledéket és a finom lebegő port, hogy és egyúttal megakadályozni, hogy ezek leülepedjenek a szűk motor részekre. Másodszor, a vízszűrők tartalmaznak egy speciális kémiai adalékot. A koncentrátumot a szűrő hatékonyan csökkenti a korrózió, a kopogás és betétek (meszesedés), hogy garantálják a motor hosszú élettartama, valamint az optimális teljesítményt. A koncentrátum a szűrőben hatékonyan csökkenti a korróziót, a szenesedést és lecsapódást (meszesedés), így garantálja a motor hosszú élettartamát, valamint az optimális teljesítményt.


Szűrő rendszerek – Kiváló választás hosszú távra
A termékskála ezen a területen tartalmaz: olaj, üzemanyag és hűtőfolyadékhoz, valamint utastér-levegő és a beszívott levegő szűrőket.

A szűrők folyamatos fejlesztésének két fő célja van: megnövelt teljesítőképesség a szűrőközeg szempontjából kumulatív hatékonysággal és szennyeződés-befogadóképességgel l, az átáramlásnál a kisebb nyomás veszteséget a lehető legalacsonyabban tartani a szükséges energia fenntartásához.

Az anyagok tartósságának optimalizálása megfelel az autóipar állította olyan követelményeinek, mint a hosszabb szerviz intervallumok, ez megkívánja a proaktív megoldások fejlesztését.

 

Olajszűrő rendszerek- Magas hatásfok és koszmegtartó képesség

Hengst olajszűrőket a magas fokú hatékonyság és szennytaszító befogadóképesség, valamint az alacsony nyomásveszteség jellemzi, amely segít fenntartani az olajszivattyú energia tartalékait.

Az optimális konstrukció eredményeként a szűrő háza öntött alumínium vagy fröccsöntött műanyag minimalizálja komponens tömegét és az áramlási veszteséget.

A felhasznált anyagok tartóssága a szűrőbetéteinknél lehetővé teszi számukra, hogy lépést tartson az egyre hosszabb szerviz-csereintervallumokkal és a gyors reagálást motorolajok készítményeknél. Teljes műanyag kivitel Mercedes-Benz A- és B-osztályhoz. Az olajszűrő rendszert az új Mercedes-Benz sorozatban az M 266 benzinmotornál (A-és B-osztály) áttervezték műanyag házasra a költségek és a súly csökkentése miatt.

Ugyanakkor, a szűrő rendszer teljesítményét növelték anélkül, hogy bármilyen további helyet elvettek volna.

 

Csúcstechnikás szűrő rendszerek

Az Audi S4 V8 5V motor

Annak ellenére, hogy nagyon kis mennyiségű a rendelkezésre álló hely, ez a szűrő rendszer magában foglalja az összes szükséges funkciókat, jobb teljesítménnyel és könnyű a szerelhetőséggel. A nagy teljesítményű szűrőrendszer maximális szűrő felülettel ki lett fejlesztve extrém kis helyre. Szűrő cseréje még gyorsabb és egyszerűbb. A kupak lecsavarása megnyitja a teljesen automata leeresztő szelepet, és a szennyezett olaj folyik keresztül egy külön csatornán közvetlenül az olajteknőbe.

Szigorúbb követelmények

A Freightliner kamion motorja

A Mercedes-Benz 900 BR motorja bővítve lett EPA 04-es szabványhoz hűtött kipufogógáz-visszavezető rendszerrel. Ez azt jelenti, hogy több hűtőfolyadékot kell forgatni egy nagyobb turbinalapáttal. Ahhoz, hogy több szabad hely legyen, és csökkenthessék a számos egységet a kompakt kiindulási motornál, a nyomás tekercs és a nyomás csatorna a nagyobb hűtőfolyadék-szivattyúval beépítve lett az olaj szűrő modulba. A hűtőfolyadékot szállítják közvetlenül a csatlakozó bordához a motor menetében vagy a kipufogógáz-visszavezető hűtőhöz. Ahhoz, hogy tovább finomítsák a szivattyú design-ját, a szivattyúház és a járókerék egyetlen modulban lett összecsavarozva.

 

HENGST SZŰRŐK – A LAVINA csoport újabb világszintű beszállítóval működik együtt

A Hengst több mint fél évszázada kínál az autóipari és a motor ipar, valamint az ipari és környezetvédelem területén innovatív ötleteket és megoldásokat a szűrés és a folyadék kezelésére. A gyári beszállítási szektorban szerzett szakértelem garantálja a legjobb minőséget még a pótalkatrész szegmensben is – olyan termékekkel, amelyek mindig a legmodernebbek, és testre vannak szabva minden alkalmazáshoz. Globális jelenlétünkkel biztosítjuk, – kilenc helyen Európában, Észak-és Dél-Amerikában és Ázsiában, mindig ott vagyunk, ahol az ügyfélnek szüksége van ránk.

 

Mint családi vállalkozás, filozófiánk nemcsak a folytonosság a mi vállalti kultúránkban és felelősségvállalás a 3000 alkalmazottért, hanem elkötelezettek vagyunk a társadalmi projektek mellett is, mint például a non-profit Herzenswünsche eV (Szív kívánságai) szervezet

 

ALAPVETŐ STRATÉGIÁNK

Mindig tisztább, könnyebb, kisebb – ezt igénylik a mai modern motorok. A válaszunk magában foglalja az integrált megoldásokat, amelyek segítenek abban, hogy motorok tartósabbak, erősebbek és energiahatékonyabbak legyenek, miközben alacsonyabb a károsanyag-kibocsátás – mindez a megszabott súlycsökkentést elérve a mai járműveknél. A világ egyik vezető szolgáltatójaként a fluid menedzsment modulok, forgattyúház szellőztető rendszerek, valamint olaj, üzemanyag, levegő, kabin szűrési technológiák terén, segítünk ügyfeleinknek a céljai eléréséhez.

Kiemelkedő szakértelmünket folyamatosan bizonyítjuk nemzetközi megmérettetéseken, olyan díjakat kaptunk, mint például a “Grand Innovation Award” műanyag tervezéséért és a fémipari ” International Aluminum Pressure Die Casting Competition”.

 

Ugyanakkor, egységes és következetes minőségi irányelvünknek megfelelően társaságunk minden divíziója rendelkezik ISO 9001, ISO / TS 16949 és ISO 14001 tanusítvánnyal, biztosítva, hogy termékeink mindig magas színvonalúak és működőképesek legyenek.

 

 

Több, mint 150 mérnök a Hengst fejlesztési részlegén folyamatosan dolgozik a jövő műszaki megoldásain. Tapasztalataink és az innovatív kreativitásunk nemzetközileg keresettek az autó és a motor gyártók, valamint az ipari és környezetvédelmi technológia körében. A hosszú távú együttműködés alapjain nyugvó partnerség biztosítja, hogy az ötleteket meg tudjuk valósítani a kreatív megoldásokkal – a műszaki koncepcióktól kezdve és fejlesztésen át a sikeres sorozatgyártásig a legkorszerűbb rendszernél. Például a Daimler Truck Csoport HDEP motorjainak kenőanyag ellátási rendszere. (Evo-Bus, Freightliner, Fuso, Mercedes- Benz)

Facebook Linkedin